تعمیر اسکرابر

اسکرابر یک نوع کف شوی صنعتی است که اغلب در محیط های بزرگ برای انجام نظافت و شست و شوی سطوح مورد استفاده قرار می گیرد و مانند هر دستگاه دیگری پس از مدتی فعالیت دچار اختلال می شود و در این شرایط تعمیر اسکرابر نیاز می باشد؛ در غیر این صورت دستگاه کارایی خود را از دست می دهد و دیگر قادر به انجام کار نظافت نیست.

در صورتی که از اسکرابر استفاده می کنید و تمایل دارید که در خصوص تعمیرات اسکرابر اطلاعات جامعی دریافت کنید، حتما مقاله زیر را مطالعه فرمایید.

اسکرابر چیست؟

همان طور که می دانید، شست و شو و تمیز کردن زمین آن هم در مکان های وسیع و بزرگ کار چندان آسانی نیست و نیروی کار زیادی را می طلبد؛ اما با پیشرفت فناوری دستگاه های جدیدی به تولید رسیده اند که کار شست و شو و تمیز کردن زمین را به بهترین شکل انجام می دهند که یکی از این دستگاه ها، اسکرابر یا کف شوی صنعتی نام دارد.

اسکرابر از یک مخزن تمیز، یک مخزن کثیف و سیستم مکش به جهت جمع آوری پساب های آلوده بر روی سطوح و طی های مخصوص تشکیل شده است که کار تمیزکاری زمین را در کمترین زمان برای محیط های گسترده انجام می دهد و نحوه عملکرد آن این گونه می باشد که به وسیله مخزن تمیز آب و مواد شوینده به سطح زمین پاشیده می شوند و پس از آن برس های مخصوص روی کار می آیند که کف زمین را برس می کشند و آلودگی ها را از بین می برند.

پس از اتمام برس زنی با استفاده از طی های مخصوص اسکرابر پساب های آلوده بر روی سطح زمین جمع می شوند و به وسیله سیستم مکش به مخزن کثیف هدایت می گردند و سطحی عاری از هر گونه آلودگی و تمیزی به وجود می آید.

انواع اسکرابر

اسکرابرها از نظر نوع هدایت و منبع تغذیه به دسته های مختلفی طبقه بندی می شوند که در ادامه مطلب با آن ها آشنا خواهید شد.

  1. دستگاه اسکرابر دستی: اسکرابرهایی که به صورت دستی کار می کنند اغلب برای استفاده در مکان های کوچک مناسب هستند و نحوه کار با آن ها به گونه ای است که شخصی در پشت این دستگاه ها قرار می گیرد و با دسته هدایتی ای که دارند، آن ها را به جهات مختلف می کشانند و کار تمیزکاری سطوح با اسکرابر را به این نحو به انجام می رسانند.
  2. اسکرابر ماشینی: اسکرابرهای ماشینی نحوه عملکردشان مانند خودرو است و بیشتر هم برای فضاهای گسترده استفاده می شوند که پهنای شست و شوی وسیع تری دارند و به وسیله مخزن های جادار تر از بازدهی و خروجی مطلوب تری نسبت به نوع دستی برخوردار می باشند.
  3. دستگاه اسکرابر برقی: اسکرابر برقی همان طور که از نامش مشخص است به وسیله برق و انرژی الکتریکی کار می کند که موتورهایی قوی دارد و کار نظافت زمین را در محیط های گوناگون به بهترین شکل انجام می دهد.
  4. دستگاه اسکرابر باطری دار: این نمونه از کف شوی های صنعتی با باطری کار می کنند و به عبارت ساده تر انرژی خود را از باطری هایی که درونشان تعبیه می گردد می گیرند و بیشتر هم برای استفاده در مکان هایی مناسب هستند که در آن ها پریز برق وجود ندارد.

از ویژگی های خوبی که می توان برای اسکرابرهای باطری دار در نظر گرفت این است که طول عمر بالایی دارند و کمتر هم نیاز به تعمیرات پیدا می کنند.

مزایای استفاده از اسکرابر

دستگاه های اسکرابر مزیت های فراوانی دارند و مهم ترین امتیاز استفاده از آن ها این است که کار تمیزکاری و شست و شوی زمین را تا ۳۰ برابر نسبت به شست و شوی دستی افزایش می دهند و خروجی و بازدهی مطلوب تری دارند.

برس هایی که در این نوع تجهیزات نظافتی تعبیه می گردند این توان را دارند که به درزهای سطوح نفوذ پیدا کنند و هر چه بهتر و سریع تر آلودگی ها را از بین ببرند.

با به کارگیری این دستگاه های نظافتی استفاده از نیروهای خدماتی به حداقل می رسد و علاوه بر آن که فرایند تمیزکاری در کوتاه ترین زمان شکل می گیرد به این طریق هزینه های مربوط به استخدام منابع انسانی هم به طرز چشمگیری کاهش پیدا می کند.

جالب است بدانید که دستگاه اسکرابر پس از شست و شوی سطحی آن را به بهترین نحو هم خشک می کند و در این صورت امکان آلودگی مجدد یا سرخوردگی وجود ندارد.

تعمیر اسکرابر چگونه است؟

حالا که با اسکرابر، انواع آن و مزایای به کارگیری این وسیله ها برای نظافت آشنا شدید وقت آن رسیده که با نحوه تعمیر اسکرابر نیز آشنا شوید؛ چرا که این تجهیزات پس از مدتی کارکرد دچار اختلال می شوند و به تعمیر و سرویس نیاز پیدا می کنند.

اغلب افراد هستند که به نکات نگهداری و سرویس های دوره ای اسکرابرها هیچ توجهی ندارند و همین موضوع باعث می شود که در عملکرد دستگاه اختلال به وجود آید و خراب شود، پس سعی کنید اگر از زمین شوی صنعتی استفاده می کنید، به طور دوره ای آن را سرویس کنید و مورد بررسی قرار دهید و با آنالیز آن ها می توانید متوجه شوید که کدام قسمت دستگاه دچار اختلال است و به تعمیر آن بپردازید تا برای دیگر قطعات مشکی به وجود نیاید.

به عنوان مثال، برس های دستگاه اگر به صورت روزانه بررسی نشوند، آلودگی های کوچکی را به خود جذب می کنند و در صورتی که این آلودگی ها زیاد شوند کیفیت برس زنی به حداقل می رسد و پس از مدتی نیاز است که اسکرابر تعمیر شود.

به طور کلی اگر به صورت دوره ای دستگاه را سرویس کنید و در صورت وجود خرابی به تعمیر اسکرابر بپردازید، این کار باعث می شود که طول عمر دستگاهتان افزایش پیدا کند، از خرابی های بیشتر جلوگیری شود و هزینه های گزاف مربوط به تعمیر اسکرابر نیز کاهش یابند.

سخن پایان

اسکرابر یکی از رایج ترین و بهترین دستگاه های نظافت صنعتی محسوب می شود که در تمیزکاری سطح ها در محیط های کوچک و بزرگ نقش بسزایی ایفا می کند.

در این مقاله تلاش کردیم که شما را با اسکرابر یا کف شوی صنعتی آشنا سازیم؛ باید بدانید که اسکرابر مانند هر وسیله دیگری در هر نوعی که باشد مس از مدتی کار نیاز به تعمیر پیدا می کند و اگر شما نکات مربوط به نگهداری و حفاظت از این نوع دستگاه ها را به درستی انجام دهید، می توانید عملکرد دستگاه خود را بهینه تر کنید و نیازی هم نباشد که به تعمیر اسکرابر بپردازید.

در صورتی که کف شوی صنعتی شما نیاز به تعمیرات تخصصی پیدا کرد شما می توانید کار تعمیر اسکرابر خود را به مجموعه ما بسپارید؛ ما در شاهین تلاش می کوشیم که با به کارگیری منابع انسانی زبده و تجهیزات به روز کار تعمیر و سرویس اسکرابر شما را به بهترین شکل و در کوتاه ترین زمان به انجام برسانیم.

همچنین شما در صورتی که تمایل داشتید برای نظافت محیط کاری خود یک اسکرابر خریداری کنید، برای خرید اسکرابر یا سوییپر نیز می توانید مجموعه شاهین تلاش را انتخاب کنید و بهترین تجهیزات نظافتی را بدون واسطه و با نازل ترین قیمت از ما خریداری کنید.

تعمیر اسکرابر